Binance is één van de grotere namen – als niet dé grootste naam – op het gebied van cryptocurrency exchanges. Daar komt nog eens bij dat Binance erg hoog in de lijst van meest snel groeiende cryptocurrency exchanges staat. Dit alles is niet geheel zonder reden. Binance wordt gezien als een prettige exchange met genoeg mogelijkheden, zowel voor de beginnende als voor de meer gevorderde handelaar.

Binance weet zich als exchange met name te onderscheiden als het gaat om het kostenplaatje. Wanneer je begint met handelen op Binance, zal je namelijk vrij snel tot de conclusie komen dat de kosten betrekkelijk laag liggen. Hier bewijst Binance dat ze daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben en dat er genoeg reden is het platform eens te proberen.

Het aanbod van Binance is relatief ruim en je zal dan ook zeker geen cryptocurrencies missen in het aanbod van deze exchange. Grote namen zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Verge en Ripple zijn logischerwijze gewoon te vinden in het aanbod. Een leuke bijkomstigheid is het feit dat Binance sinds een tijdje ook hun eigen cryptocurrency hebben gelanceerd. Dit is de Binance Coin. Deze wordt met name binnen de omgeving van Binance.com gebruikt.