Bitvavo

Bitvavo is één van de betere crypto exchanges op de Nederlandse markt. Daarbij dient direct gezegd te worden dat Bitvavo een exchange van Nederlandse bodem is. Het is namelijk gewoon opgericht in Amsterdam, in 2018. In eerste instantie was Bitvavo een broker, maar het heeft ervoor gekozen om zich om te vormen naar een exchange. Dit merk je als gebruiker met name in het grotere aanbod en de lagere kosten.

Met het aanbod van Bitvavo is dus helemaal niets mis. Sterker nog: het aanbod van Bitvavo is in vergelijking tot andere exchanges gewoon heel erg groot. Zij bieden vandaag de dag meer dan 50 verschillende cryptocurrencies aan. Hieronder begrepen zijn natuurlijk alle bekende namen en zelfs heel wat kleinere altcoins.

Bitvavo kenmerkt zich als een exchange met zeer hoge mate aan gebruiksgemak. Wanneer je de Bitvavo omgeving betreedt, zal je versteld staan van de simplistische, maar toch functionele, vormgeving. Het platform van Bitvavo voelt gestroomlijnd aan en is in die zin erg prettig in het gebruik.